Academia Marian Cotoi

Academia de Coafura a fost înființată de catre Maestrul Hairstylist Marian Cotoi din pasiunea și dorința de a impartasi din experienta sa celor care doresc să învețe o meserie nouă sau celor care caută o specializare în profesia actuală.

Marian Cotoi, absolvent al celebrului Institut de Bioestetica si Coafura “Pitteurs” Liege, Belgia, cu o vasta experienta acumulata in saloane celebre din Europa, ambassador L’Oreal Professional, Luxury Greenlight, Honma Tokyo si director artistic Vitality’s si Goldwell, mesagerul unei viziuni evoluate de coafura creand fascinatie si armonie in saloane, podiumuri de prezentare si show-uri de coafura, vine in sprijinul  celor talentati in domeniul coafurii, oferindu-le ocazia sa invete meserie de la cei mai buni specialisti si sa-si formeze o cariera profesionala in acest domeniu.

In cadrul academiei se desfasoara atat cursuri de calificare, cat si cursuri de perfectionare si specializare, individuale sau in grup organizat. Acestea se desfasoara sub indrumarea hairstylist-ului Marian Cotoi.

De ce noi

01

Creăm cursuri de cea mai bună calitate și pregătim profesioniști în domeniu – Pentru a deveni un bun profesionist in domeniu, nu inseamna ca trebuie sa te limitezi doar la cele invatate in scoala,  ci trebuie sa tii pasul cu toate noutatile si trend-urile in domeniu, participând la seminarii si cursuri de specializare si perfectionare.

Inveti prin practica – Dupa insusirea cunostintelor teoretice, practica este cel mai bun mod de a dobandi abilitatile necesare si de a acumula experinta in cele mai solicitate servicii din domeniul hairstyling-ului, tunsoare, coafura comerciala de salon, coafuri de mireasa sau
de ocazie si colorare a parului utilizand diferite tehnici de vopsit.

Te invatam de la zero tot ce trebuie sa stii pentru a practica aceasta meserie, parcurgand alaturi de tine pas cu pas fiecare etapa pana la nivelul in care vei efectua singur aceste servicii.

Grup restrains de cursanti – Lucram cu un numar restrains de cursanti pentru ca fiecare participant să primească suportul și îndrumarea trainerului. 

La finalul cursului vei sti tot ce ai nevoie pentru a te putea angaja intr-un salon si a te descurca pe cont propriu sau pentru a-ti deschide propria afacere, fara sa fie nevoie de a mai efectua alte cursuri suplimentare.

Îi sprijinim pe cursanți să obțină un job în domeniu, punându-i în legătură cu potențiali angajatori sau sa isi deschida propria afacere

 

Misiune

02

Misiunea noastra este sa oferim cursuri profesionale complexe si performante care sa asigure educarea și formarea profesionala a cursantilor si stilistilor care doresc sa profeseze in domeniul hairstyling-ului.

Avand in vedere ca moda se schimba foarte des si domeniul hairstyling-ului este intr-o continua dezvoltare, este foarte importat să creăm o comunitate de stilisti extrem de bine pregatiti care sa faca fata cerintelor pietei in domeniul hairstyling-ului.

Viziunea MC

03

Arta  – Ne dorim ca toti cursantii nostri sa inteleaga si sa practice aceasta meseria la rang de arta prin viziune si tehnica, folosind produse profesionale, din varful industriei cosmetice.

Echilibru

Etica profesionala