Curs calificare coafor

Curs îndreptare cu keratină

Curs colorimetrie

La 16 ani de la revenirea in Romania, hairstylist-ul Marian Cotoi a lansat Academia de Coafura “Marian Cotoi” in Bucuresti, iar ulterior s-a extins si in Craiova pentru cei din zona Olteniei care isi doresc sa urmeze o scoala de pregatire dupa modelul occidental.

Marian Cotoi, absolvent al celebrului Institut de Bioestetica si Coafura “Pitteurs” Liege, Belgia, cu o vasta experienta acumulata in saloane celebre din Europa, ambassador L’Oreal Professional si director artistic Vitality’s si Goldwell, mesagerul unei viziuni evoluate de coafura creand fascinatie si armonie in saloane, podiumuri de prezentare si show-uri de coafura, vine acum in sprijinul celor talentati in domeniul coafurii, oferindu-le ocazia sa invete meserie de la cei mai buni specialisti si sa-si formeze o cariera profesionala in acest domeniu.

In cadrul academiei se desfasoara atat cursuri de calificare in meseria de coafor, cat si cursuri de perfectionare si specializare, individuale sau in grup organizat. Acestea se desfasoara sub indrumarea hairstylist-ului Marian Cotoi.

Cursurile au loc in spatiile special amenajate din Bucuresti si Craiova, unde in prezent functioneaza si Saloanele Marian Cotoi (Bucuresti, Strada Austrului 54, sector 2 si Craiova, Strada Ulmului 24A) .

Pe parcursul cursurilor de calificare, cursantii vor invata atat notiunile de teorie ce stau la baza meseriei de hairstylist, cat si diverse tehnici avansate de coafat in functie de eveniment, fizionomie, adaptarea coafurii conform tinutei, tehnici de tunsori si de colorimetrie, dar si cum sa cum sa-si organizeze si gestioneze propriul salon de infrumusetare.

De asemenea, specialistii in domeniu care doresc sa se perfectioneze si sa fie la curent cu noile tehnici de tunsoare si culoare sau cele mai noi produse in domeniul hairstyling-ului vor putea sa aleaga unul din cursurile de perfectionare sau specializare din cadrul academiei.

Inscrierile au loc in ambele locatii din Bucuresti si Craiova.

Pentru orice detalii, ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon 0723 318 071 sau 0744 609 028.

Urmareste-ne pe Facebook!

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Academia de Coafura Marian Cotoi unde vom posta detalii și informații despre cursurile noastre, dar si diverse postari cu lucrari realizate de cursantii nostri din timpul cursului sau efectuate de ei in mod individual.

Vă aşteptăm cu drag!

Previous slide
Next slide