Curs de calificare nivel 2, cod N.C. 5141.2.1

Curs Calificare Coafor Craiova

Cursul de Coafor iti ofera posibilitatea sa inveti tot ce ai nevoie pentru a practica aceasta meserie. Acest curs te va ajuta sa-ti dezvolti competentele necesare in domeniul frumusetii pentru a deveni un adevarat profesionist.

Meseria de hair-stylist nu este așa simplă precum pare la prima vedere pentru că, pe lângă îndemânare, presupune şi simţ artistic. Daca hairstyling-ul este mai mult decat o simpla meserie pentru tine, inscrie-te pentru a invata de la unul dintre cei mai buni stilisti ai momentului: Marian Cotoi.

Daca vrei sa devii un hair stilist profesionist, sa-ti construiesti o cariera in domeniu sau chiar propria afacere, atunci acest curs este pentru tine!” – Marian Cotoi

Cursurile se vor desfasura sub indrumarea cunoscutului hairstylist Marian Cotoi, absolvent al celebrului Institut de Bioestetica si Coafura “Pitteurs” Liege, Belgia, cu o vasta experienta acumulata in saloane celebre din Europa, Ambassador L’Oreal Professional si director artistic Vitality’s si Goldwell, in prezent Brand Ambasador Luxury Green Light Italia si Honma Tokyo.

Ce vei invata
Tematica cursului

Competentele dobandite in timpul cursului le poti consulta accesand link-ul: programa cursului de Coafor

Diplome obtinute

Absolvind cursul de Coafor vei obtine:

Curs stilist

 • Diploma de participare eliberata de Academia de Coafura “Marian Cotoi”
 • Diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Cu aceasta diploma vei putea profesa in saloane de infrumusetare atat din tara cat si din strainatate.
Conditii de inscriere

Acest curs se adreseaza:

 • Celor care doresc sa profeseze ca profesionisti intr-un salon, sa-si construieasca o cariera in domeniu sau chiar propria afacere; 
 • Celor pasionati de coafura si hair styling la modul general, care doresc sa isi perfectioneze cunostintele si deprinderile;
 • Fara limita de varsta superioara

Acte necesare inscrierii:

 • Copie – act de identitate;
 • Copie – certificat de naştere;
 • Copie – certificat căsătorie (dacă este cazul);
 • Copie – ultimul act de studii (minim 10 clase absolvite);
 • Adeverinţă medicala (cu menţiunea “Apt pentru cursul de Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist”);
 • 2 fotografii tip paşaport.
Beneficii

Curs autorizat ANC

Diploma recunoscuta international

90% Practica

Materiale profesionale asigurate de academie

Plata in rate

Locatie Ultra Centrala

Data inceperii cursurilor
 • Aprilie 2023 – Inscrierile deja au inceput! Data limita: 14.04.2023
 • Septembrie 2023 – Se pot face inscrieri! Data limita: 15.08.2023

Cursul se va desfasura în sală de curs special amenajată cu ajutorul instrumentelor de predare moderne (calculator, video-proiector, flipchart, manechine de exercițiu etc.). Pregatirea practica se va desfasura in sali complet echipate (scaune coafor, oglinzi, trepiede, manechine, unități de spălare, căști etc.).

Practica se face atat pe cap manechin cu par natural, cat si cu modele aduse din exterior sau pe modele aduse de cursanti, pe care acestia doresc sa lucreze, astfel incat nu veti avea nevoie de cursuri suplimentare pentru a putea profesa la un nivel profesional.

O parte din pregătirea practică se va realiza în cadrul salonului pentru a va obișnui cu interacțiunea cu clientul și alți stiliști.

Partener oficial al acestui curs Axelle Romania (www.axelle.ro). Toate produsele utilizate in cadrul cursurilor sunt profesionale, made in Italia, Germania, USA si sunt puse la dispozitie GRATUIT pe parcursul intregii perioade de (invatare) scolarizare.

Ofierim cursantilor nostri discount-uri si alte beneficii la achizitionarea de produse profesionale de la partenerii nostri.

Cursurile se efectueaza in grupe de maxim 12 cursanti pentru a beneficia de indrumarea si supravegherea trainerului.

Locatie curs:

CRAIOVA, Strada Ulmului 24A, Jud. Dolj

Durata cursului:

4 luni si jumatate

Program curs: 

Teorie: L-Mi 10.00-15.00            Practica: L-Mi 10.00-18.00

Modalitati de plata

Sistem avantajos de rate! Pentru cei care doresc sa achite in rate, suntem flexibili si oferim diverse optiuni.

Plata se poate efectua prin virament bancar, online cu cardul, numerar sau cu cardul prin POS la sediul academiei.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon  0723 318 071 sau 0744 609 028 prin mesaj privat pe pagina de Facebook a academiei Academia de Coafura Marian Cotoi

Inscrie-te acum!

Parteneri